Šprajcer opet s Pamićem – jučer postao član Uprave Istre 1961

Šprajcer opet s Pamićem – jučer postao član Uprave Istre 1961

Karlovčanin Neven Šprajcer, bivši tajnik NK Karlovca i predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije postao je član uprave pulskog prvoligaša NK Istre 1961. Kako je rekao za KAportal, u Istru je otišao na poziv predsjednika Ščeglova.

Poznata je dobra suradnja Nevena Šprajcera i trenera Istre Igora Pamića koji je na njegov poziv i došao u NK Karlovac i izdigao ga iz treće u prvu ligu. Šprajcer je hrvatskoj javnosti poznatiji po tome što je osumnjičen u slučaju podmićivanja sudaca kako bi Karlovac došao u Prvu ligu.

– Prihvatio sam poziv predsjednika Istre i sada sam tu. Šta bih trebao, možda se zamrznuti i onda odlediti kad sve prođe, rekao nam je Šprajcer aludiravši na postupak koji se vodi. Uvjeren je da nije kriv i da će to na sudu dokazati ako suđenja, navodi, uopće bude jer se nada da će optužnica biti odbačena. Podsjetimo, Šprajcer je bio anonimno prijavljen a uvjeren je da je sve namještaljka u režiji lokalnih političkih moćnika.

– S obzirom na situaciju, Pula mi je pružila ruku koju trenutno ne bi nitko. U Istri ću biti tehnička i logistička pomoć, a smatram da za taj posao imam iskustvo. Klub mora raditi planski, mora se puno razmišljati i truditi se i to ću pokušati napraviti u Istri. Isto tako, pokušat ću u klub dovesti nove sponzore, rekao je Šprajcer na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji održanoj u Puli.

Je li odlazak Šprajcera u Pulu znači zbližavanje karlovačkog županijskog ligaša s tim klubom, Šprajcer nije želio komentirati jedino je rekao da Karlovac treba prije svega uspostaviti suradnju s bližim klubovima a za suradnju s Istrom možda će biti vremena u budućnosti.

– Karlovac 1919 je na dobrom putu da se oporavi i da se vrati na najbolje grane hrvatskog nogometa, rekao je Šprajcer.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest