I ove godine Božićni sajam u Radićevoj – u Gradu zaprimaju prijave izlagača

I ove godine Božićni sajam u Radićevoj – u Gradu zaprimaju prijave
izlagača

U organizacii Grada  Karlovca i ove će godine biti otvoren Božićni sajam i to od 14. do 23. prosinca.  Prostor održavanja Božićnog sajma bit će početak Radićeve ulice, od raskrižja s Ulicom Petra Zrinskog do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava u Karlovcu.

– Unutar prigodnog šatora bit će postavljeni štandovi namijenjeni za prigodnu božićno – novogodišnju prodaju. Pozivamo sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe (izuzev pirotehničkih sredstava), a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, medenjaci, med, orasi, lješnjaci i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu. Pozivamo sve zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti koje na otvorenom prostoru (van šatora) mogu ponuditi brzu hranu (kobasice, hot dog i sl.) i tople napitke (čaj, kuhano vino i sl.) da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu, pozivaju u Gradu.

Sudjelovanje na Božićnom sajmu 2012. i korištenje štandova je besplatno. Prijave će se zaprimati do e zaprimaju do 03. prosinca 2012. godine a svi zainteresirani mogu se javiti u karlovačku gradsku upravu na brojeve 047/628-243, 628-181, (od 8 do 15 sati) ili na mail vesna.vinovrski@karlovac.hr.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest