Na KAportalu odsad možete pratiti uživo panoramski pogled na Korzo

Na KAportalu odsad možete pratiti uživo panoramski pogled na Korzo

Na KAportalu od jučer možete pratiti i uživo što se događa na početku karlovačkog Korza, točnije na kružnom toku ispred Žitne kuće. Naime, u suradnji sa Skyline Webcams portalom koji uživo prenosi panoramske snimke diljem cijelog svijeta mali kutak našeg grada smo ubacili i na naš portal.

Live slika nalazi se na donjem dijelu portala ispod rubrike “Mozaik”, dok u skorije vrijeme imamo u planu još puno bolje i zanimljivije rješenje panoramskog pokrivanja dijelova grada.

Ako ste u okružju svog doma udobno “zavaljeni” u naslonjač, a ipak vas interesira što se događa u centru grada, bacite pogled na KAportal. No, kao i sve dobre, ali i besplatne stvari niti ova nije savršena. Naime, prilikom osvježavanja stranice može se dogoditi da vam umjesto slike s web kamere “uleti” dio stranice Skyline-a no i to se može riješiti ako se, naravno,opet besplatno ulogirate na njihovu stranicu. Uz logiranje (reklama, što ćete), imate mogućnost s “desnim klikom” miša otvoriti cijeli doseg kamere i gledati što se zbiva na križanju i zebri… Uživajte.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest