Electro party do jutra uz 11. rođendan Bodyworka večeras u Edisonu

Electro party do jutra uz 11. rođendan Bodyworka večeras u Edisonu

Poznati program Bodywork proslavit će 11. rođendan upravo u Karlovcu, uz veliki party u velikoj dvorani Edisona, večeras u 22 sata. Iako su u posljednje vrijeme neaktivni, zaslužni za Bodywork ipak su odlučili proslaviti i 11. obljetnicu, a njihovo ponovno okupljanje izazvalo je veliku pozornost pa će put grada na četiri rijeke zasigurno i partijaneri iz Zagreba i drugih sredina.

Tijekom svog djelovanja, Bodywork je organizirao više od 100 partija diljem Hrvatske, a uz jaku “rezident” ekipu na njihovim eventima nastupala su i svjetska imena kao što su Kevin Yost, Silicone soul, Derrick Carter, Funk D Void, H-Foundation, Terry Farley, Derrick May, Doc Martin, Nathan Coles…

Za ovu priliku okupili su se rezidenti programa, koji najavljuju “razvaljivanje” kao u najboljim danima Bodyworka – publiku će rasplesati Toxic, Shinn/Zagrebground LIVE i Mataya aka Matija Tonković te domaći, karlovački DJ Phil Damm.

Party počinje u 22 sata, a u prva dva sata upad je 20 kuna, nakon ponoći cijena ulaznice iznosit će 30 kuna pa vrijedi požuriti i uz lagano chillanje pričekati rasplamsavanje partija koji će potrajati do sitnih jutarnjih sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest