Tony Cetinski najavio veliku, desetu po redu Karlovačko Live turneju

Tony Cetinski najavio veliku, desetu po redu Karlovačko Live
turneju

Svojevrsna najava u karlovački koncert u okviru tradicionalne turneje Karlovačko Live danas je zvijezda hrvatske pop scene  Tony Cetinski odradio na otvaranju trgovačkog centra Super Konzum u Karlovcu. Tom prigodom jedan od najpopularnijih domaćih glazbenika potpisivao je svoj novi album ”Opet si pobijedila”, a pjesme s albuma publici će predstaviti na desetoj Karlovačkoj Live turneji .

Podsjetimo, Karlovačko Live turneja stiže u Karlovac i to 23. prosinca kada će u dvorani Mladost održati veliki koncert. Osim Karlovca, jubilarna Karlovačko Live turneja gostovat će u još šest hrvatskih gradova –7. prosinca u Splitu, 9. Prosinca u Osijeku, 14. prosinca u Zagrebu, 16. prosinca u Rijeci, 21. prosinca u Zadru, a posljednji koncert turneje održat će se 26. prosinca u Varaždinu.

– Ne moram vam reći koliko sam uzbuđen što nakon više od tri godine idem ponovo na turneju. Posljednji album i turneja bili su fenomenalni, postavili smo visoke standarde pa nas čeka puno posla da ponovimo takav uspjeh. Uzbuđenje je još veće jer slavimo deset godina Karlovačkog Live, jednog od najuspješnijih glazbenih događanja u proteklom desetljeću. Mislim da smo dobitna kombinacija za ovu godinu. Uvijek dajem sve od sebe, ali na turneji baš izgaram jer s publikom oblikujem energiju pri izvedbi pjesama s novog albuma”, izjavio je Tony Cetinski.

Kako dodaje, na svim koncertima, uključujući i onaj u Karlovcu, očekuje odličnu zabavu.

– ‘Prekrasno je imati ovako vjerne fanove kakve ja imam. Siguran sam da će svi karlovački fanovi doći na koncert, te se odlično zabaviti uz sjajnu glazbu i omiljeno Karlovačko pivo, dodao je popularni Tony.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest