Vučić ponovo u Bruxellesu, ovog puta na konferenciji Inicijative Route 65

Vučić ponovo u Bruxellesu, ovog puta na konferenciji Inicijative
Route 65

Karlovački župan Ivan Vučić danas je ponovo u Bruxellesu gdje sudjeluje na 3. konferenciji u okviru Inicijative CETC Route 65, srednjeuropskog transportnog koridora. Tamo je otputovao zajedno s Evom Mariom Sobotik – Pavan, pročelnicom Upravnog odjela za europske poslove, međunarodnu i regionalnu suradnju te Zlatkom Kuzmanom, predsjednikom HGK županijske komore Karlovac.

– Karlovačka županija je iskazala veliki interes za Srednjoeuropski transportni koridor i vrlo je aktivno uključena u sve aktivnosti te trenutno predsjeda ovom Inicijativom. Ona je pokazala kako se regije iz različitih krajeva Europe mogu uspješno povezati i surađivati. Također, razvila se vrlo kvalitetna suradnja između stručnjaka i dužnosnika te razmjena iskustava i prakse, a sve u cilju stvaranja gospodarske zone u Srednjoj Europi, kažu u Karlovačkoj županiji,

Kako se najavljuje, u 2013. godini završna konferencija bit će održana u Karlovcu, kao i prijenos predsjedništva na Europsku grupaciju za teritorijalnu suradnju sa sjedištem u Bruxellesu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest