Samoposlužna praonica na Dubovcu – najbolje mjesto za svježi izgled vašeg automobila

Najmodernija samoposlužna autopraonica automobila očekuje vas u Ulici Petra Kružića u karlovačkoj gradskoj četvrti Dubovac. 

Pruža najsuvremenije uređaje za samoposlužno pranje vozila, a osim šte se, uobičajeno, može plaćati kovanicama, postoji mogućnost i korištenje kartica autopraonice što je posebno pogodno za pravne osobe koje na taj način mogu pravdati trošak. Programi autopraonice su predpranje, pranje felgi, vosak, ispiranje osmozom, usisavanje i pranje auto tepiha dok je najveći hit svakako novi prah koji je u Karlovcu dostupan samo na ovom mjestu. U ovoj praonici koristi se, naime, vrhunski prah za pranje “platinum” koji ima fenomenalan kemijski učinak i antiinsekt program, što je dodatno jamstvo da će čišćenje biti besprijekorno. Među novitetima su i posebno sredstvo za sjaj guma koje je gratis, kao i vrhunsko sredstvo za čišćenje felgi koje uspješno skida sve naslage.

Ukoliko nemate kovanica novčanice se mogu brzo zamijeniti na ulasku u autopraonicu.

Samoposlužna autopraonica Dubovac pravo je mjesto na kojem možete potrebnu njegu pružiti svom limenom ljubimcu te bez stresa i žurbe oprati vozilo, otvoreno od 0 do 24 sata.

Posjetite nas u Kružićevoj ulici na Dubovcu, kod nove školske sportske dvorane.

Sponzorirani članak

GDJE SMO?

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest