Supernova Late Night Shopping uz Laru (Doris Pinčić), Ivanu Kovač i popuste do 50 %

Supernova Late Night Shopping uz Laru (Doris Pinčić), Ivanu Kovač i
popuste do 50 %

Ako je suditi po najpopularnijem trgovačkom centru na karlovačkom području, centru Supernova, par dana koji su pred nama slobodno se mogu nazvati Supernova danima.

Naime, u petak, 7.12. održat će se veliki Late Night Shopping , a dan prije u četvrtak te u subotu i nedjelju centar će obilovati zabavnim programima i veseljima svake vrste.

Tijekom Late Night Shoppinga od 18 do 23 sata uživajte u ludim popustima do čak 50 %, ali i u live koncertu Ivane Kovač koja će uz pratnju banda izvesti najveće hitove. Supernova ne bi bila ono što jest da nije osigurala još zvjezdanih trenutaka za veliki Late Night Shopping pa je stoga u goste pozvala najveću zvijezdu domaćih sapunica, megapopularnu Doris Pinčić, Laru iz serije Larin izbor. Budući da je srdačna glumica izuzetno modno osviještena vjerujemo da će i sama iskoristiti blagodati povoljnog shoppinga.

Osim Lare, iz Supernove najavljuju posebnu poslasticu za najmlađe – još neviđenu Disney čaroliju. Omiljeni junaci Disney-evih crtanih filmova: Miki, Mini, Šiljo, Patak, Tigar, Medo, Lav i Zebra “glavom i bradom” dočekivat će djecu, zaplesati s njima i fotografirati se za trajnu uspomenu.

Prepustite se vrhunskom shopping doživljaju uz popuste do čak 50 % na velikom Late Night Shoppingu u petak, 7.12. od 18 do 23 sata u vašem Supernova centru.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest