Karlovačka pivovara lansirala svoje crno pivo – izvrstan okus daju čak tri vrste slada

Karlovačka pivovara lansirala svoje crno pivo – izvrstan okus daju
čak tri vrste slada

Karlovačka pivovara predstavila je novo pivo u svom portfelju – Karlovačko crno pivo. Pivo puna i profinjena okusa obogaćeno je  prženim karamelnim sladom i zaokruženo bogatom pjenom.

Karlovačko crno proizvodi se od čak tri vrste slada, svijetlog ječmenog slada koji je osnova za proizvodnju piva, prženog karamelnog ječmenog slada koji daje punoću, miris i okus po karamelu te prženog tamnog ječmenog slada koji daje tamnu boju i posebnu aromu.

– Karlovačko crno servira se u posebnoj čaši na stalku. Za nepogrešiv dojam mora se točiti pod kutom od 135 stupnjeva, s visine od 7 do 10 cm, a preporuča ga se servirati pri temperaturi od 8 stupnjeva Celzija. Sa 6% alkohola idealan je odabir za sve koji žele svoje nepce nagraditi bogatim pivskim okusom i odvojiti nekoliko trenutaka za pravi užitak, stoji u uputama za konzumiranje.

– ‘Ponosni smo što smo naš portfelj obogatili s još jednim izvanrednim proizvodom. Karlovačko crno pivo kvalitetno je domaće crno pivo donjeg vrenja napravljeno od odabranih sastojaka. Idealno je za uživanje nakon dobro obavljenog posla u društvu prijatelja. Vjerujemo da će ljubitelji piva prepoznati vrhunsku kvalitetu našeg proizvoda i da će uživati u njemu’, istaknuo je predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.

Pivo je fascinantan proizvod, kažu u Pivovari, no istovremeno podsjećaju da uživanje u njemu mora biti odgovorno. Karlovačko crno je dostupno u povratnoj staklenoj boci od 0.5 L u svim bolje opremljenim trgovinama i kafićima.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest