GČ Grabrik pomaže vrtić – nakon hladnjaka stigla didaktička oprema i pokloni

GČ Grabrik pomaže vrtić – nakon hladnjaka stigla didaktička oprema
i pokloni

Gradska četvrt Grabrik nastavlja s aktivnostima koje imaju za cilj poboljšanje uvjeta života svih građana ove četvrti, posebice djece. Kako javlja tajnik GČ Frane Kaleb, još početkom školske godine organizirali su nabavku i uručivanje poklona za sve učenike prvih razreda OŠ Grabrik, a ranije je izvršena i nabavka profi hladnjaka u kuhinji vrtića u Grabriku u vrijednosti 9.500,00 kuna, a koji omogućava nesmetani i kvalitetniji rad u kuhinji, te proširenje radnih kapaciteta ove ustanove. Ovo je posebno značajno zbog povećanja potreba za vrtićem u Grabriku.

Nova donacija je didaktička oprema vrtića u vrijednosti od pet tisuća kuna koja je stavljena u funkciju baš danas povodom Svetog Nikole.

– Činjenica je da trenutno u vrtiću Grabrik uz redoviti i poludnevni program, igraonice i predškolski program, zajedno s vrtićem N.Centra, koji se također nalazi u Grabriku, boravi ukupno 425 djece. Na radost svih njih su predstavnici Vijeća GČ Grabrik svima osigurali prigodne paketiće s poklonima, koje im je danas svečano uručio Sveti Nikola, kažu u Gradskoj četvrti koja svakako može biti primjer po svojim aktivnostima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest