Požar u Ozlju, dva naleta na pješake, pijani biciklist i neoprezni vozač mopeda

Požar u Ozlju, dva naleta na pješake, pijani biciklist i neoprezni
vozač mopeda

Jučer je bio pravi crni dan na karlovačkim prometnicama. Nakon prevrtanja miksera za beton i požara u Ozlju, pa naleta na pješaka u Meštrovićevoj ulici u centru Karlovca, pješakinja je nastradala i u poslijepodnevnim satima u Ulici Ivana Gundulića.

– Vozilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 36-godišnjakinja iz Ozlja, te je zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udarila 22-godišnju pješakinju iz Karlovca, koja je prelazila kolnik po obilježenom pješačkom prijelazu. Pješakinja je teže ozlijeđena, a protiv vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, kažu u PU karlovačkoj.

Nesreća se u večernim satima dogodila i u naselju Turanjski Goljaki gdje je pijani biciklist pao s bicikla i teško se ozlijedio. 52-godišnjak je na bicikl sjeo s1 1,69 promila i izgubio ravnotežu. I on će dobiti optužnio prijedlog.

Teške ozljede zadobio je i neoprezni 29-godišnji vozač mopeda u Jaškovu. Mladić je pao s mopeda te i njemu slijedi optužni prijedlog i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest