Salsa River vikend – besplatne radionice i plesovi po cijelom gradu

Salsa River vikend – besplatne radionice i plesovi po cijelom gradu

Predstojeći, ako je vjerovati prognostičarima, iznimno hladni i snježni vikend, zagrijat će Salsa River vikend – tri dana plesa u vrućem ritmu, uz brojne besplatne radionice za sve one koji bi željeli naučiti plesati.

Sve započinje danas u Osnovnoj školi Dubovac, gdje će u sklopu brojnih programa predviđenih uz otvaranje nove školske dvorane, biti održano i nekoliko plesnih nastupa i radionica s početkom u 18 sati, dok u 20 sati slijedi veliki disco-zumba party za sve građane. Ulaz je, kao i na sve ostale manifestacije ovog vikenda, besplatan, no bit će postavljene donacijske kutije za pomoć akciji udruge “Jak kao Jakov”, odnosno prikupljanje sredstava za male bolesnike.

Tijekom subote, od 14,30 do 21 sat, u restoranu Kristal održat će se ukupno osam besplatnih radionica vrućih latino ritmova. Ujutro su predviđeni plesovi na nekoliko gradskih punktova, no to će, dakako, ovisiti o vremenu, jer prognoza je vrlo loša. Nakon radionica, održat će se cjelovečernji Salsa party, a u cijelom programu uz plesače karlovačkih klubova River Dance, CasaBlanka i eMotion sudjeluju i zagrebačke plesne družine Los Mamberos i Salsoteca, Salsam Samobor i Centar plesa Split.

U nedjelju će plesači gostovati u Edisonu – prvo od 17 sati na tradicionalnom nedjeljnom Kids Disco partiju, a potom od 20 sati i na plesnjaku za odrasle.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest