Snježnu večer provedite u kinu uz najveći hit 2012. godine – Igre gladi

Snježnu večer provedite u kinu uz najveći hit 2012. godine – Igre
gladi

Večeras u 19 sati s redovnim vikend programima započinje kino Apolo. Osim vikend predstava za građanstvo, najavljene su i predstave za predškolce, osnovce i srednjoškolce tijekom tjedna, no o tome više narednog tjedna.

Što se današnjeg otvaranja tiče, publika će se moći zagrijati uz jedan od najvećih hitova 2012. godine, gledamo li multimedijalno svakako i najveći. “Hunger Games” ili “Igre gladi”, naime, ponosi se rijetkim postignućem – u istom trenutku na prvom mjestu američkih top ljestvica po gledanosti, slušanosti i čitanosti bili su film, album sa soundtrackom filma i knjiga!

Uzbudljiva post-apokaliptična priča o distopijskom društvu koje nekadašnje pobunjenike drži pod kontrolom organizacijom krvavih igara u kojima samo jedan sudionik ostaje preživjeli, uz paralelnu neobičnu ljubavnu priču, zasluženo je postala hit diljem svijeta. Ako još niste vidjeli ovaj izvrstan film, kao i ako ste ga vidjeli samo na malom ekranu, svakako vam preporučamo da to učinite i večeras na velikom platnu.

U nedjelju u 11 sati u kinu Apolo možete pogledati matineju uz popularni crtić “Winx: Čarobna avantura”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest