Rukomet: Izmoreni Karlovčani pali u Bjelovaru, ali ostali na prvom mjestu

Rukomet: Izmoreni Karlovčani pali u Bjelovaru, ali ostali na prvom
mjestu

I nakon 14. prvoligaškog kola rukometaši Karlovca ostaju na čelu Premijer lige, no ishodom susreta u Bjelovaru definitivno ne mogu biti zadovoljni. Zasigurno je na sve što se događalo na parketu bjelovarske dvorane utjecala i snježna mećava zbog koje su Karlovčani jučer proveli gotovo šest sati u vožnji i snježnim zastojima – utakmica na kraju nije odigrana, a put Bjelovara se ponovno krenulo danas. Ipak, to ne umanjuje zasluženu pobjedu domaćina i velikih sportskih prijatelja iz Bjelovara koji su u ovoj utakmici jednostavno bili bolji u svakom segmentu igre.

Držali su se rukometaši Karlovca do 17. minute i rezultata 9:7, tada je uslijedila serija domaćih od 9:2 i pitanje pobjednika bilo je riješeno. Na kraju čak 33:22 za domaće, susret koji će Karlovčani htjeti što prije zaboraviti, a to i trebaju učiniti jer i dalje su vodeća prvoligaška momčad i već u srijedu u Sisku igrat će veliki derbi protiv trećeplasirane Siscije koja zaostaje samo bod. Sljedeće subote, pak, u posljednjem susretu prije zimske stanke u Karlovcu gostuje varaždinski Varteks di Caprio.

U Bjelovaru su igrali: Prezelj (8+1 obrana), Glumac (2 obrane), Karić (1 obrana), Borozan 4, Cindrić 4(1), Huljina 1, Ribar, M. Štrucelj 2, Rački 1, Višnić, Smojver 2, Požega 3, D. Štrucelj 2, Hadrović 2, Obranović i Bačić 1.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest