Završio donacijski natječaj Karlovačke pivovare – podržano 14 projekata

Završio donacijski natječaj Karlovačke pivovare – podržano 14
projekata

Karlovačka pivovara završila je svoj već tradicionalni, četvrti po redu donacijski natječaj ”Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju” na kojem je odabrano 14 projekata koji će biti financijski potpomognuti. Kako kažu u Pivovari, donacijski natječaj za 2012. godinu bio je usmjeren na projekte koji doprinose tome da Karlovac i Karlovačka županija budu još ugodnija mjesta za život građana – ta ideja na prvo mjesto stavlja kvalitetu života različitih društvenih skupina.

– Na ovogodišnjem natječaju bilo je prijavljeno ukupno 178 projekata, a podržano je 14 najboljih. Karlovačka pivovara tradicionalno podržava kvalitetne projekte koji doprinose lokalnoj zajednici i građanima. To je jedan od glavnih stupova korporativne društvene odgovornosti Karlovačke pivovare. Naš donacijski natječaj fokusiran je na poboljšanje društvenog života različitih skupina društva. Zbog toga su različite organizacije na natječaj prijavile brojne kulturne, edukativne, sportske i humanitarne projekte’, rekao je predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.

Kriteriji za odabir bili su važnost za lokalnu zajednicu, kvaliteta i jedinstvenost te doprinos kvaliteti života. Karlovačka pivovara provela je svoj donacijski natječaj četvrtu godinu za redom.

Najvećim sredstvima, od 90 tisuća kuna doniran je projekt tvrtke G.A.D. produkcija i njezin projekt Vikend u Karlovcu dok je 80 tisuća kuna ustupljeno Karlovačkoj športskoj zajednici. Kompletan popis doniranih subjekata donosimo ovdje…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest