Na zaleđenoj D-1 naša čitateljica u bezuspješnoj potrazi za gorivom

Na zaleđenoj D-1 naša čitateljica u bezuspješnoj potrazi za gorivom

Poznato je da su ceste okovane snijegom i ledom opasne no surovi zimski uvjeti mogu postati još opasniji ako čovjek na cesti u ovakim uvjetima ostane bez goriva. Svoje neugodno iskustvo s čitateljima KAportala je zaželjela podijeliti Goranka Kampić koja je sinoć lutala po Državnoj cesti D-1 u potrazi za gorivom no ipak nije uspjela doći do njega.

– Naime, večeras sam doživjela jednu neugodnost na INA-inim benzinskim postajama. Benzinska postaja u Grabovcu (INA ju vodi kao postaja Rakovica), kao i ona Slunju u isto vrijeme imale su inventure i bilo je nemoguće na njima natočiti gorivo, piše nam naša čitateljica.

Kako navodi, benzinska postaja u Slunju bi trebala raditi 24 sata, dok je INA ovim potezom prekršila i pravilo da treba biti otvorena svaka druga postaja na cesti, posebno u ovim teškim zimskim uvjetima.

– Što za nas koji živimo na ovom području znači neki očito ne mogu razumjeti, kao niti da nam je sljedeća benzinska postaja tek na ulazu u Karlovac gotovo 70-ak kilometara dalje, navodi Goranka.

Zvala je, kaže, INA-in servisni centar da se požali ali tamo o ovom slučaju nisu znali ništa dok je, da stvar bude još gora, jučer u popodnevnim satima u Slunju bila priključena cisterna tako da se niti tada nije moglo doći do toliko potrebnog goriva.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest