Večeras možete na rukomet, u kino, na jazz svirku, klizanje, party…

Večeras možete na rukomet, u kino, na jazz svirku, klizanje,
party…

Planirate li večeras izlazak, nakon burnog petka i subota nudi zanimljiva događanja za sve ukuse. Ljubitelji sporta zasigurno će u 19 sati još jednom odlično popuniti tribine ŠSD Mladosti. Rukometaši Karlovca, pravi sportski hit u gradu na četiri rijeke, u posljednjem kolu prije podulje zimske stanke dočekuju momčad varaždinskog Varteksa di Caprio. Karlovčani će prezimiti na najmanje drugom mjestu prvoligaške ljestvice, a s današnjom pobjedom i povoljnim ishodom susreta Siscije i riječkog Zameta mogli bi prvi dio prvenstva okončati čak i na vodećoj poziciji!

Oni koji više vole svirke u Modsu će uživati u novom izdanju jazz večeri. Danas nastupa poznati Li-Va-Da Trio, koji čine pjevačica Valerija Nikolovska, Damir Lipić na klaviru/orguljama i Damir Šomen na bubnjevima. Ako ste skloni partijanju, dobru zabavu u Papa’s baru obećava DJ Tom Luke.

U kinu Apolo večeras je na rasporedu film “Umjetnik” – neobičan hit koji nas vraća u vremena nijemog filma, a o kvaliteti dovoljno govori čak 10 nominacija za Oscara te osvojio tri Zlatna globusa. Projekcija počinje u 19 sati.

Želite li večer provesti aktivno, dobar izbor sigurno je karlovačko klizalište, koje je za građanstvo otvoreno u terminima od 17 i 19 sati.

19.00 Rukomet, Premijer liga: Karlovac – Varteks di Caprio (Varaždin)

19.00 Kino Apolo: Umjetnik

21.00 Mods Caffe, jazz večer: Li-Va-Da Trio

22.00 Papa’s bar – DJ Tom Luke

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest