Nakon noćnog provoda Karlovčanin Dugorešanina ozlijedio nožem po licu

Nakon noćnog provoda Karlovčanin Dugorešanina ozlijedio nožem po
licu

Karlovčanin i Dugorešanin tužne su “zvijezde” crne kronike minulog vikenda na zagrebačkom području. Jutarnji.hr piše da je tulumarenje do zore u zagrebačkom klubu “H2O” u Crnatkovoj ulici bilo je kobno po 21-godišnjeg Dugorešanina Domagoja P. kojeg je njegov karlovački prijatelj Ivan K.(20), po izlasku iz kluba u vrhuncu svađe, ozlijedio nožem po licu. Od još težih posljedica obračuna, ozlijeđenog mladića je spasila policija koja je u to vrijeme oko četiri sata ujutro u nedjelju bila u obilasku. Domagoju je liječnička pomoć pružena na mjestu događaja nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezen u KB Sestara milosrdnica gdje su mu utvrđene teške ozljede, no postoji mogućnost prekvalifikacije istih u lakše.

Jutarnji doznaje da je napadač stari policijski znanac koji se već dva puta ogriješio o zakon zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, da je  prevezen u policijsku postaju prvo na triježnjenje, a potom i na kriminalističku obradu radi pokušaja ubojstva jednu godinu starijeg prijatelja.

Doznaje se da je Ivan u petak navečer s Domagojem i njegovim bratom došao u Zagreb na provod. U alkoholnim užicima uživali su sve do četiri sata ujutro kada su napustili klub i krenuli prema Savskom mostu. No, već nakon par koraka, Ivan i Domagoj su se posvađali. Uzavrele alkoholne strasti su kulminirale fizičkim obračunom tijekom kojega je Ivan uhvatio Domagoja za vrat rukama da bi ga potom i porezao nožem po licu. Tako je ekipa nedjeljni odmor provela u rukama policajaca i liječnika umjesto po svojim kućama na “oporavku” od burne noći.

KAportal doznaje da je napadnuti mladić sin jednog poznatog dugoreškog obrtnika.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest