800 mališana besplatno u kinu, Filip i Olivija dobili akvarij s ribicama

800 mališana besplatno u kinu, Filip i Olivija dobili akvarij s
ribicama

U sklopu blagdanskih besplatnih projekcija za djecu i mlade, oko 800 mališana predškolske dobi i nižih razreda osnovnih škola pogledalo je danas u kinu Apolo animirani film “Sammy na putu oko svijeta”. Besplatne projekcije mališanima je poklonio Grad Karlovac, a time je ujedno građanima predstavljen projekt otvaranja kina, koji zajednički pokreću tvrtka Tabopromocija, Kinoklub Karlovac i Grad Karlovac.

Osim uživanja u filmskoj avanturi kornjače Sammy za karlovače mališane organiziran je bio i likovni natječaj čija je okosnica upravo podvodni svijet i sama kornjača Sammy. Svi radovi pristigli na navedenu temu bili su izloženi u predvorju kina Apolo, a pobjednicima natječaja, Filipu i Oliviji iz dječjeg vrtića Bubamara danas je uručen i akvarij s zlatnim ribicama i cjelokupnom opremu koji je donirao Zoo Shop Vili. Nove Sammijeve putešestvije najmlađa kino publika imat će prilike pogledati u siječnju kada u kino Apolo stiže najnoviji nastavak filmskog serijala o ovoj živopisnoj kornjači.

Od danas su u pretprodaji i karte za posebno filmofilsko iznenađenje u mjesecu siječnju: maraton filmova Gospodar prstenova koje sve ljubitelje Tolkienovog Međuzemlja očekuje u subotu, 12. siječnja, svega sedam dana nakon projekcije novog hita Petera Jacksona, Hobit – neočekivano putovanje. Karte se mogu nabaviti na standardnom prodajnom mjestu kina Apolo – Foto Color Korani po cijeni od 90kn  za mjesta u parteru. Projekcija maratona jedinstvena je prilika ne samo za Karlovčane, već za tolkinoljupce iz cijele Hrvatske s obzirom da je posljednja projekcija ovog tipa održana davne 2003. godine.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest