I ovog tjedna niz predstava, koncerata i aktivnosti u Zorin domu

I ovog tjedna niz predstava, koncerata i aktivnosti u Zorin domu

Gradsko kazalište Zorin dom i za ovaj tjedan pripremilo je nekoliko zanimljivih predstava, koncerata i događanja, a sve će započeti – proslavom. Baletni studio Zorin doma, naime, proslavit će 60. obljetnicu rada, u četvrtak, 20.prosinca u 20 sati, s prigodnim programom i podjelom priznanja Hrvatskog sabora kulture. Tom prigodom izvest će se predstava “Baletni divertissement”. Ulaz je uz pozivnice.

U petak 21. prosinca u 20 sati, održat će se humanitarni koncert međunarodno priznatog  violinista Stefana Milenkovicha uz pratnju Srebrenke Poljak na klaviru, a u organizaciji Rotary kluba Karlovac. Cijena ulaznice iznosi 150kn.

Ovoga vikenda djeca će moći uživati u vikend matineji Kazališta Virovitica, koji će gostovati u subotu i nedjelju u 11 sati sa predstavom: “Mudre stvari uče se iz basni.” Ulaznica je 30 kn za dijete, a jedna osoba u pratnji ima besplatan ulaz.

U subotu 22.12. u 20 sati građane očekuje  predstava pod nazivom “Gospodsko dijete”, Glumačke družine Histrion. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kn, za učenike, studente, umirovljenike i organizirane grupe iznosi 50 kn. Na dan predstave ulaznica je 80 kn, a za učenike, studente, umirovljenike i organizirane grupe iznosi 60kn.

Ulaznice za sve programe mogu se kupiti na blagajni Zorin doma, radnim danom (pon-petak) od 11-12 sati, srijedom 11-12 sati i 16-20 sati, te sat vremena prije početka svakog programa.

Advent ispred Zorin doma održat će se u nedjelju 23.12. u 12 sati, nakon matineje. Ukrase izrađuju djeca iz “Doma za djecu Vladimir Nazor”, a u kićenju će pomoći članovi Baletnog i Dramskog studija te dječji zbor “Zorica” koji će pritom izvesti kraći program. Bude li dovoljno snijega, sva djeca pozvana su da sudjeluju u izradi velikog snjegovića.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest