Supernova još jednom poklonima i vrijednim donacijama izmamila osmijehe djece

Supernova još jednom poklonima i vrijednim donacijama izmamila
osmijehe djece

Centru Supernova postala je navika dodatno nam uljepšati prosinac a posebno datum 17.12. Prošle godine taj dan je bio posvećen karlovčanki Nikol Tomičić a ove godine vodstvo centra Supernova Karlovac usmjerila je i donirala sredstva u četiri pravca, simbolizirajući karlovačke četiri rijeke.

Koliko voda znači zemlji toliko odvojena sredstva znače potrebitima.

Štićenici Dječjeg doma Vladimir Nazor, Dječjeg odjela opće bolnice Karlovac, Udruge Betlehem – stop abortus i Udruge osoba s invaliditetom preuzeli su vrijedne donacije iz ruku Djeda Božićnjaka i gđe Ines Bakić Zubak, voditeljice centra Supernova Karlovac.

Iako su im ozarena lica dovoljno govorila, predstavnici organizacija nisu štedili riječi hvale a Gđa Bakić-Zubak nije propustila zahvaliti svim poslovnim partnerima, odanim kupcima i posjetiteljima te posebno ekipi TV4rijeke koja ih je u svemu pratila …. jer ovo je njihov zajednički pothvat, a treba biti i zajednička misija.

Uoči predstojećih blagadana, Supernova će u gradovima u kojima djeluje podijeliti više od milijun kuna u igračkama, odjeći i baby opremi. Podjelu donacija u Karlovcu osobno je došla podržati UNICEF-ova ambasadorica za roditelje i bebe Maja Vučić.

Sponzorirani članak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest