KAbina: Ugodno glazbeno iznenađenje, odlične fotke i još jedna kratka priča na poklon

KAbina: Ugodno glazbeno iznenađenje, odlične fotke i još jedna
kratka priča na poklon

Vrlo lijepo i ugodno iznenađenje predstavljao je debitantski nastup benda Wanderlust na trećoj KAbini u novoj sezoni. Čeka ih još puno vježbe, no u prvom nastupu nesumnjivo su se pokazali kao novo vrlo zanimljivo lice na karlovačkoj rock sceni, sve živahnijoj i raznovrsnijoj. Odlični “Crossroads”, prekrasni “Lemons” i glazbeno zanimljive “Kosti” bili su vrhunci večeri, a dobar bend koji čine gitaristi Vedran Ivković i Dinko Skeledžija, basist Matej Kobašlić i bubnjar Zvone Magdić, iznenađujuće je kvalitetno predvodio frontmen Martin Ladika, koji unatoč ponekoj grešci (nimalo čudnoj za prvi javni nastup ikada) ima ono “nešto” što bi ga u sretnijim i boljim vremenima hrvatske glazbe činilo jednostavno rođenim frontmenom rock benda.

IMG_0112Prije koncerta i tijekom njega publika je mogla uživati u odličnim fotografijama mlade Karlovčanke Monike Mačečević. Izbor fotografija koji se na platnu “vrtio” prije koncerta pokazao je da se Monika s pravom može uvrstiti u red sve brojnije ekipe interesantnih mladih fotografa u gradu na četiri rijeke, a fotografije nastale tijekom svirke da se vrlo dobro snalazi i u “brzinskim” uvjetima, bez brisanja, bez manipulacije programima za uređivanje fotografija.

Posjetitelji su u sklopu projekta “Priča za ponijeti” na poklon dobili priču Darka Lisca “Kolona”, a bilo ih je, treba reći, vrlo mnogo. Bilo je lijepo vidjeti i poznata lica iz zagrebačkih književnih krugova, kao i velik broj mladih koji su došli podržati prijatelje na svom prvom nastupu. U nagradnoj igri, pak, majicu KAbine i fotografiju s autogramom legendarnog Tobota dobila je jedna sretna djevojka.

KAbina sada zbog poklapanja ponedjeljka s blagdanima ima malu stanku, a sljedeća je na rasporedu 7. siječnja, kada će, ponovno u Edisonu, gostovati mladi zagrebački rock bend Tix, a prije svirke bit će predstavljena knjiga Matije Čaića – Chayanke “Statusi za WC”.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest