Kino i klizanje – prvih 100 kupaca ulaznica za Gospodara prstenova dobija gratis klizanje

Kino i klizanje – prvih 100 kupaca ulaznica za Gospodara prstenova
dobija gratis klizanje

Zahuktalo novo karlovačko kino Apolo za siječanj je pripremilo bogat program, koji će dobrim dijelom biti u znaku prekrasnog i fantastičnog Tolkienovog svijeta – već 5. siječnja Karlovčani će moći pogledati najnoviji hit Petera Jacksona “Hobbit: Neočekivano putovanje”, a potom 12. siječnja i jedinstveno kino-događanje, ne samo u Hrvatskoj, već i šire – maraton “Gospodara prstenova”. Ulaznice se već mogu kupiti u Foto Color Korani, a zaista vrijedi požuriti jer uz veliki filmski užitak prvih 100 kupaca ulaznica dobit će i ulaznicu za klizalište.

Maraton započinje točno u podne, projekcijom prvoga dijela trilogije “Prstenova družina” (2001.), nastavlja se u 15.30 projekcijom Dvije kule (2002.), a za kraj je na repertoaru Povratak kralja (2003.) u 19 sati. Ulaznice se prodaju po cijeni 90 kuna.

Osim navedenih filmskih spektakala, u siječnju će u subotnjim predstavama za sve generacije filmoljupci moći pogledati hrvatske filmove “Sonja i Bik” te “Svećenikova djeca”, a u nedjeljnim matinejama za klince filmove “Pet legendi”, “Merida Hrabra”, “Sammy 2: Morska avantura” te “Asterix i Obelix u Britaniji”. Dakako, bit će i novih besplatnih projekcija za školarce.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest