Subotnju večer provedite uz odličan film, kazališnu komediju ili rock svirke

Subotnju večer provedite uz odličan film, kazališnu komediju ili
rock svirke

Ljubitelji kazališta večeras nikako ne bi smjeli propustiti sjajnu komediju Glumačke družine Histrion, u režiji Dražena Ferenčine, a na tekst Kalmana Mesarića “Gospodsko dijete”. Uz sve komične zaplete, Mesarić ni u naoko vedrom “Gospodskom djetetu” nije mogao izbjeći tendenciju da kritički progovori o stvarima koje se na prostoru Hrvatske, čini se, već puno stoljeće ne mijenjaju. Jaz između bogataša i sirotinje, tj. sela i grada, toliko je dubok da ga ni urnebesni komični zapleti ne mogu premostiti.

Subotnju večer možete provesti i u kinu. U Apolu je danas na rasporedu pravo remek-djelo ovogodišnje francuske kinematografije – “Nedodirljivi”, topla, emocionalna ali i komična priča o neobičnom prijateljstvu milijardera u invalidskim kolicima i mladića tek izašlog iz zatvora, upravo ovih dana nominirana za Zlatni Globus. Oni koji će večeras u kino dobit će i gratis ulaznicu za sljedeću subotu i film “Opstanak”.

Želite li, pak, večer provesti uz svirku, u Mods Caffeu možete poslušati zagrebački rock bend CheTvorka, a u Bambiju domaće snage – Retro Section.

Sportaši su većinom već na odmoru, no ljubitelji sporta mogu pogledati ogled karlovačkih i sisačkih košarkašica.

13.30 ŠSD Mladost, Košarka: Karlovac – Sisak

19.00 Kino Apolo – “Nedodirljivi”

20.00 Zorin dom – Glumačka družina Histrioni: “Gospodsko dijete”

21.00 Mods Caffe – rock svirka CheTvorka Band (ZG)

21.00 Bambi – rock svirka Retro Section (KA)

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest