Labus: Grad je brendiran kao grad studija, za dvoranu treba brže rješenje

Labus: Grad je brendiran kao grad studija, za dvoranu treba brže
rješenje

Grad Karlovac je već brendiran kao grad izrade studija koje i nisu potrebne za baš svaku stvar, rekao je danas Duško Labus, predvodnik Nezavisne liste Volim Karlovac koji se medijima obratio ispred nedavno zatvorene dvorane Ekonomsko – turističke škole. Labus naovdi da bi problem s dvoranom trebao pokazati stvarno djelovanje institucija i jednostavno rješenje problema.

– Nikako se ne smije prepustiti odugovlačenju rješenja tako da predlažemo reviziju ugovora, te da se vidi zašto je garancija potpisana na neprihvatljivo kratak rok, kao i provjeriti reklamacije, rekao je Labus. Kao inžinjer građevine predlaže jednostavna rješenja, ali prije svega da investitor sjedne za stol s izvođačem te da se napravi program sanacije.

Labus se osvrnuo i na pregovore o koaliciji više nezavisnih opcija pred lokalne izbore.

– Dogovor o objedinjavanju nezavisnih opcija za predstojeće lokalne izbore ide u dobrom smjeru, u ovom trenutku mogu potvrditi da je generalno riješena stvar udruživanje Nezavisne liste Volim Karlovac sa Domagojem Švegarom i Jasnom Plevnik. Učimo se demokraciji, ne žuri nam se. Htjeli bi se što kvalitetnije predstaviti javnosti, da ljudi prepoznaju da smo i od struke i vrlo zainteresirani za kvalitetno življenje grada. U tom smjeru ćemo se razvijati i uskoro kvalitetno predstaviti javnosti, dodao je Labus.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest