Poziv iz Kalifornije – Sid Wilson iz Slipknota zove Downcast Art na snimanje

Poziv iz Kalifornije – Sid Wilson iz Slipknota zove Downcast Art na
snimanje

Pisali smo već u više navrata o epitetima kojima inozemni mediji i internet portali krase recenzije prvog albuma mladog karlovačkog benda Downcast Art “Forbidden Memories”, a sada su Karlovčani dobili pohvalu i od strane jednog od vlastitih glazbenih heroja! Konkretnije, Sid Wilson, glazbenik najpoznatiji kao stalni član slavnog Slipknota, oduševljen onim što je čuo (kratko i jasno poručivši – EPIC!) pozvao je Downcast Art u grad Venice u Kaliforniji, sa željom da između ostalog naprave zajednički remix nekih od pjesama Downcast Arta.

Oduševljenje je tim veće što je riječ o pozivu koji su Wilson i hip-hoper The Keen One (koji su nedavno objavili i zajednički album “Repeat”) uputili mladim glazbenicima, pa je Downcast Art jedan od odabranih između nekoliko stotina, možda i tisuća pristiglih glazbenih uradaka iz svih dijelova svijeta.

Zainteresiranost za odlazak u Venice je shvatljiva, iako se kao potencijalni problem postavlja financijska strana – put do SAD-a i snimanje u vrhunskom studiju nisu besplatni, no već je počela potraga za sponzorima, jer ova lijepa prilika se ne smije olako propustiti. Paralelno teku i daljnji razgovori i dogovori s Wilsonom, a mi se nadamo da će cijela priča završiti uspješno i da će, baš kako i poznati glazbenik poručuje, uskoro doći do susreta u studiju smještenom izravno na kalifornijskoj plaži i zajedničkog snimanja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest