Pretučenom Ajkiću se pogoršalo stanje

Pretučenom Ajkiću se pogoršalo stanje

Iako je još jučer trebao doći na kućno liječenje, pretučeni 20-godišnjak Alen Ajkić će do daljnjeg ostati u bolnici. Kako nam jer ispričao njegov otac Edimir, novi CT nalaz glave nije uredan i liječnici su odredili produženje bolničkog liječenja. O čemu se točno radi, obitelj još ne zna.

– Rekli su nam da CT nalaz glave nije u redu i Alen ostaje u bolnici. Potvrđen je potres mozga. ali sada se pojavilo nešto novo u odnosu na prvi nalaz, a što još ne znamo, ispričao je zabrinuti roditelj.

Inače, PU karlovačka odustala je od kaznene i prekršajne prijave protiv Alena Ajkića, mladića premlaćenog u sukobu s policajcima na benzinskoj crpki Tifon prije točno tjedan dana. Podsjetimo, policija je prvo izvijestila da je Ajkić u društvu 21-godišnjaka remetio javni red i mir, te napao službenu osobu da bi, nakon što je incident o teškom premlaćivanju izašao u javnost, priznala grešku i ispričala se pretučenom i njegovoj obitelji.

Nakon interne istrage četiri policajca su suspendirana dok se jedan policijski službenik – M. K. nalazi u pritvoru gdje će odlukom istražne sutkinje ostati još trideset dana.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest