Karlovac tijekom vikenda domaćin dva državna prvenstva

Karlovac tijekom vikenda domaćin dva državna prvenstva

Predstojeći sportski vikend donosi doista raznovrsnu ponudu za ljubitelje sporta. Iako je mnogima u prvom planu prvoligaški nogometni susret između Karlovca i Varteksa, naš će grad ovog vikenda ugostiti dva državna prvenstva.

U subotu će se u Karlovcu održati seniorsko prvenstvo Hrvatske u tae-kwon-dou. Dolazak su najavili svi najbolji hrvatski klubovi pa će ljubitelji borilačkih vještina sigurno doći na svoje. Početak natjecanja je u 9.45 sati ujutro, a očekuje se da će finalne borbe biti na rasporedu negdje oko 18 sati.

U nedjelju je Karlovac domaćin državnom prvenstvu u mini rukometu, i to u kategoriji najmlađih dječaka i djevojčica rođenih 2000. godine. Prijavljeno je stotinjak ekipa, a igrat će se u tri karlovačke dvorane – ŠSD Mladost, OŠ Grabrik i dvorana Ekonomsko-turističke škole. Termini su slični, utakmice počinju rano ujutro, a završnica se očekuje negdje iza 18 sati.

Recimo još da u subotu u 19 sati u dvorani OŠ Grabrik rukometašice Dubovca dočekuju Dugo Selo, dok u 20 sati, ali u ŠSD Mladost, odbojkašice Karlovca igraju protiv ŽOK Gorica.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest