VIDEO: Felić uvjeren da mu smješta državni tajnik Željko Goršić

VIDEO: Felić uvjeren da mu smješta državni tajnik Željko Goršić

Donosimo ekskluzivni video s mjesta događaja, snimljen prilikom pretresa stana djelatnika MORH-a Enesa Felića, zbog navodne umiješanosti u objavljivanje Registra branitelja na internetu. U policijskoj akciji privedena je bivša načelnica Ureda za obranu Dijana Marković te, neslužbeno saznajemo, još dvije osobe.

Razočarani Felić uvjeren je da mu je pretres smjestio doministar Željko Goršić kojeg je nedavno optužio za mobbing, dok Felićev i Goršićev bivši nadređeni iz ranih 90-ih kao zamjenik načelnika Ureda za obranu Miroslav Tomašević – Pop Goršića proziva kako mu je nudio da umjesto njega na fakultetu polaže ispit iz matematike. Tomašević je uvjeren da je ovo “smještanje” Goršićevo maslo instruirano iz vrha HDZ-a.

– Radio sam na poslovima mobilizacije i imao uvid u dokumentaciju ali niti sam mogao niti htio skinuti te podatke, rekao je Felić. Tomašević je na to novinarima rekao da je Felić čovjek na mjestu koji to nikad ne bi napravio, te došapnuo da “nema muda za to”.

Novinarima se obratio i Ivan Goršćak, predsjednik karlovačke udruge oboljelih od PTSP-a i rekao je da apsolutno treba objaviti registar branitelja jer, kaže, to je braniteljima na čast ali ne paše onima koji su se šuljali i poslije dobili povlastice koje nisu zaslužili.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest