Enesu Feliću pozlilo na ispitivanju u policiji

Enesu Feliću pozlilo na ispitivanju u policiji

Djelatniku Ureda za obranu Enesu Feliću osumnjičenom za objavljivanje Registra branitelja prije pola sata pozlilo je na ispitivanju u PU karlovačkoj. Kako saznajemo, Felić se nije osjećao dobro te ga je na njegov zahtjev iz policije odvezla Hitna pomoć. Nakon liječničkog pregleda ustanovljeno je da nije ništa opasno no upitno je da li će policijsko ispitivanje biti danas nastavljeno.

Podsjetimo, glasnogovornik ravnateljstva policije Krunoslav Borovec danas j rekao da su u Karlovcu u istrazi koja traje veće treći dan pronađeni “neki dokumenti vezani za Registar branitelja”, no zbog istrage koja je u tijeku nije želio pričati o detaljima. Potvrdio je da se provjeravaju računala i mediji izuzeti u pretresima stanova i ureda osumnjičenika.

Djelatnik karlovačkog Ureda za obranu Enes Felić u prostorije PU karlovačke stigao je danas u podne u društvu svojeg odvjetnika Zvonka Žaje, gdje će zajedno s policajcima pregledavati materijale koji su mu izuzeti u pretresima tijekom srijede. Osumnjičen da je odgovoran za objavu Registra branitelja, danas nije davao izjave, prepustio je to svojem odvjetniku. – Ne znamo pod kojim okolnostima niti u kojem svojstvu smo tu. Ništa službeno nismo dobili, tek poziv na mobitel da se javimo. Na žalost, više informacija dobivamo iz medija, nego službenim putem,  rekao je Felićev odvjetnik Žaja.

On kaže da je Felić i u srijedu u vojnu policiju na informativni razgovor priveden bez naloga, smatrajući to protupravnim postupanjem istražitelja u slučaju objave Registra. Felić je u policiju ponio sendvič.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest