Bogat sportski vikend: nogometni derbi, državno prvenstvo u mini rukometu…

Bogat sportski vikend: nogometni derbi, državno prvenstvo u mini
rukometu…

Ljubitelje sporta

ovog vikenda očekuje velik broj sportskih događaja, a najviše izbora po običaju će imati zaljubljenici u nogomet. I središnji sportski događaj ovog vikenda je nogometni susret Karlovca i vinkovačke Cibalije, veliki derbi 26. kola 1. HNL i možda najvažniji susret u borbi za Europu. Utakmica se igra na Stadionu Branka Čavlovića Čavleka u subotu u 18 sati.

U nedjelju u 10 sati ujutro nogometnu matineju u Ilovačkoj šumi igraju Ilovac i Trnje, a tijekom subote i nedjelje igra se i velik broj utakmica prve i druge županijske lige. Na širem karlovačkom području igraju se sljedeće utakmice: u subotu u 17 sati na Gazi Radnik-Korana, a u nedjelju, također u 17 sati, u Mostanju igraju Mostanje Auto lim lak – Cetingrad, u Donjem Mekušju je mekušanski derbi Kupe i Vatrogasca iz Gornjeg Mekušja, u Rečici Mladost dočekuje Oštarije, dok se u Šišljaviću sastaju Rakovac i Mladost iz Zagorja Ogulinskog.

Školska sportska dvorana Mladost u nedjelju će ponovno tijekom cijelog dana biti središnje okupljalište najmlađih rukometaša i rukometašica. Karlovac je domaćin državnom prvenstvu u mini rukometu za dječake i djevojčice rođene 1999. godine, na kojem se očekuje nastup više od 100 ekipa iz cijele Hrvatske. Utakmice se osim u ŠSD Mladost igraju i u dvoranama OŠ Grabrik i Ekonomsko-turističke škole, a sve počinje oko 9.30 ujutro.

Bejzbolaši Olimpije nakon prošlotjedne dvije pobjede u Beogradu, ovog vikenda na svom stadionu u Grabriku dočekuju drugu beogradsku momčad – Spartanse. Susreti se igraju u subotu u 15 i u nedjelju u 11 sati.

Rukometašice Karlovac Švarče u 18 sati u subotu u ŠSD Mladost dočekuju ekipu zagrebačke Trešnjevke 2.

Naposlijetku, ljubitelji kuglanja u subotu u 13 sati mogu na kuglani Doma OS RH Zrinski pogledati susret Druge ženske lige između Karlovca i Izgradnje Zaprešić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest