VIDEO: Enes Felić čist, istraga u slučaju “Registar” i dalje u Karlovcu

VIDEO: Enes Felić čist, istraga u slučaju “Registar” i dalje u
Karlovcu

Nakon što je u policiji pregledano računalo, te nosači podataka u vlasništvu Enesa Felića, djelatnika MORH-a osumnjičenog za objavu Registra branitelja na internetu, te ispitano još troje bivših zaposlenika karlovačkog Ureda za obranu, saznajemo da je policijska istraga još uvijek usmjerena isključivo na Karlovac.

Međutim, po prvim saznanjima u računalu Enesa Felića i CD-ima koje je policija pregledala nema nikakvih tragova koji bi upućivali da je Felić odgovoran za “skidanje” i distribuciju spornog registra, dok Felićev odvjetnik Zvonko Žaja kaže da u poslovnom računalu Enesa Felića u Uredu za obranu postoje tragovi dokumenta, ali jednaki kao i u svim računalima u svim uredima za obranu u RH. Nadalje, Žaja je rekao da se u Felićevo poslovno računalo moglo ući bez lozinke, pa je to mogao učiniti bilo tko.

Kako je rekao glasnogovornik Ravnateljstva MUP-a Krunoslav Borovec istraga je i dalje usmjerena na Karlovac. Pritom nije želio komentirati navode nekih medija da je bivši zaposlenik Ureda za obranu Martin Barić “pao” na poligrafu, te nagađanja da registar ipak nije “iscurio” u Karlovcu. Nazvao ih je špekulacijama i samo dodao da je i dalje u tijeku policijska istraga vezana za karlovački Ured.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest