Vrhunska kanadska violinistica u subotu u Zorin domu uz pratnju hrvatske pijanistice

Vrhunska kanadska violinistica u subotu u Zorin domu uz pratnju
hrvatske pijanistice

Vrsna kanadska violinistica Carla Trynchuk u subotu će, uz klavirsku pratnju cijenjene hrvatske pijanistice Martine Mičija, održati koncert u Gradskom kazalištu Zorin dom, a u sklopu svoje europske turneje. Zorin dom time nastavlja još uvijek kratku, ali lijepu tradiciju poklanjanja vrhunskih svjetskih događaja karlovačkoj publici. Nakon dva gostovanja Ruskog carskog baleta i koncerata Stefana Milenkovicha i karlovačke gitarističke zvijezde svjetskog glasa Ane Vidović, Karlovčani će moći uživati u muziciranju kanadske violinistice koja je diplomirala na The Juilliard School of Music u New Yorku, gdje je ujedno i magistrirala kod legendarnih pedagoga Dorothy DeLay i Hyo Kang.

Ulaznice za ovaj lijepi koncert mogu se kupiti na blagajni Zorin doma od 11 do 12 sati, srijedom i od 16 do 20 sati.

Spomenimo i kako do kraja mjeseca Zorin dom nudi još niz zanimljivih programa. Već sutra (utorak) u 10 i 12 sati u sklopu projekta “Svako dijete četiri puta u kazalište” Baletni studio karlovačkog kazališta izvodi predstavu “Šuma Striborova”, s kojom će gostovati i u Sisku. U sklopu istog projekta tijekom svibnja možete s mališanima 19. pogledati predstavu Produkcije Z iz Splita “Veliko putovanje malog puža”, a 26. “Šaljive narodne priče” Kazališta Smješko iz Zagreba.

U srijedu 19. svibnja Umjetnička udruga Lepeza predstavit će se s dva programa – produkcijom “Lepezina soba” i predstavom “Dani prođu”. U četvrtak 20. svibnja na rasporedu je hit komedija Enisa Bešlagića i Zlatana Zuhrića Zuhre “Od E do Z”, a 22. svibnja Baletni studio i skupina Treps Zagreb predstavit će “Ženski svijet”.

Kada je u pitanju glazbeni program. 17. svibnja je Dan hrvatskog zbornog pjevanja, na kojem nastupaju Prvo hrvatsko pjevačko društvo “Zora” i brojni gosti, a 18. svibnja koncert Karlovačkog komornog orkesta. Krajem mjeseca, 30. svibnja, Zorin dom će biti domaćin i 13. županijskoj smotri pjevačkih zborova i vokalnih grupa.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest