Alen Ajkić prouzročio prometnu na benzinskoj na kojoj su ga tukli

Alen Ajkić prouzročio prometnu na benzinskoj na kojoj su ga tukli

Alen Ajkić, mladić koji tvrdi da su ga pretukli djelatnici PU karlovačke, 5. svibnja prouzročio je prometnu nesreću u Riječkoj ulici kod benzinske postaje Tifon – potvrdila nam je to glasnogovornica PU karlovačke (navodeći samo inicijale prekršitelja) na upit koji smo joj poslali nakon što je informaciju o nesreći na KAportalu, u komentaru ispod jednog teksta, ostavio jedan naš čitatelj.

– Možemo Vam potvrditi da je A.A. iz Karlovca, dana 5. svibnja u 8,39 sati u Karlovcu, u Riječkoj ulici prouzročio prometnu nesreću s uredno registriranim osobnim automobilom varaždinskih registarskih oznaka, čiju prometnu dozvolu u trenutku prometne nesreće nije imao kod sebe, na način što je izlaskom sa benzinske pumpe Tiffon oduzeo prednost osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka koji se kretao Riječkom ulicom u smjeru Senjske ulice.Tom prilikom vozilo varaždinskih registarskih oznaka udarilo je vozilo zagrebačkih registarskih oznaka – rekla je glasnogovornica Grčić, dodajući kako je Ajkić kod sebe imao važeću vozačku dozvolu te da nije bio pijan.

Zbog izazivanja prometne nesreće i neposjedovanja prometne dozvole vozila, protiv A.A. Postaja prometne policije Karlovac donijet će Obavezni prekršajni nalog.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest