Pred Karlovčanima još jedan vrlo sadržajan i zabavan vikend

Pred Karlovčanima još jedan vrlo sadržajan i zabavan vikend

Doista veseli sve veća aktivnost karlovačkih udruga, ali i samih ugostitelja, zbog koje je pred nama još jedan vikend s više nego pristojnom ponudom. Poneke događaje mogla bi, nažalost, ponovno omesti kiša, ali bit će dovoljno toga i u zatvorenim prostorima. Ukoliko bismo morali odabrati središnje događaje vikenda, onda je to na kulturnom planu svakako koncert vrsne kanadske violinistice Carle Trynchuk u subotu u Zorin domu (uz besplatan ulaz!), za elektroničare sjajan subotnji party u Buddha baru uz ponajboljeg DJ-a na području tvrđe elektronike u Hrvatskoj, DJ Arszenika, rezidenta Sirupa i Hartere, a za rockere koncerti na Kinološkom.

Evo i opširnog programa po danima:

ČETVRTAK

Klub D – svirka FULL MONTY Glazbena škola u 19,30 – koncert pijanistice Sretne Meštrović

PETAK

Kinološki – svirka bendova DUHOVNA PASTVA i THE ĐIKANZ Caffe bar Mist – svirka FLASHBACK Buddha bar – svirka THE CHOCOLATE NIPPLES Papa’s bar – Sky vodka party DJ MARKO BASE Caffe bar Bambi – vodka party DJ LUKA T. Promenada klub – bim bam bus SALSA PARTY

SUBOTA

Zorin dom u 20 sati – koncert vrhunske kanadske violinistice svjetskog glasa CARLE TRYNCHUK Buddha bar – COLAPIS PARTY – nastupaju jedan od najboljih hrvatskih DJ-a, rezident Sirupa i Hartere DJ ARSZENIK i domaća uzdanica iz LED Crewa Vedran Božić aka PROTOTYPE Kinološki – svirka AC/DC Tribute Band Caffe bar Bambi – svirka DADO & KAJDANKE

Proljetne promenade i narednog će vikenda prvenstveno ovisiti o vremenu, a prognoza za vikend je vrlo loša. Ukoliko vrijeme bude lijepo, u subotu ujutro u parku bi trebao biti koncert Glazbene škole Karlovac, a poslijepodne/predvečer najavljeni “Urban Street Edition” s izložbom četvero mladih fotografa, nastupom benda HI SOCIETY te break dance i hip-hop plesača Promenada kluba. Ukoliko subota bude kišna, a nedjelja lijepa, u nedjelju ujutro održat će se jedan od ta dva događaja, vjerojatno “Urban Street Edition”. U suprotnom, sve se ponovno odgađa za naredni vikend.

Karlovačkim srednjoškolcima koji planiraju upisati Filozofski fakultet u subotu preporučamo predavanje studenata Filozofskog fakulteta u Centru za mlade  na Gazi s početkom u 18 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest