“Bankari” poraženi u Metkoviću

“Bankari” poraženi u Metkoviću

Momčad trenera Dražena Požara poražena je u Metkoviću od istoimene domaće momčadi s pet golova razlike, 29:24 (17:12).

Nakon 29. kola HRK Karlovačka banka se nalazi na 8. mjestu prvenstvene ljestvice sa 25 bodova koliko ima i “Metković” koji je nakon ovog kola s -1 bodom i utakmicom manje na 7. mjestu.

U idućem, posljednjem 30. kolu karlovački rukometaši u srijedu, 26. svibnja, na parketu Školske sportske dvorane dočekuju “Poreč” koji se trenutno sa 36 bodova nalazi na 4. mjestu, a u ovom kolu je uknjižio bodove pobjedom nad riječkim “Zametom” (29:27), susretu koji je odigran u Poreču.

Prema pisanju izvjestitelja SN iz Metkovića domaći rukometaši su boljom igrom tijekom svih 60 minuta nadvisili karlovačku momčad i tako zasluženo došli do bodova. Samo su nakratko Karlovčani zaprijetili. Bilo je to u 40. minuti kod jednog gola razlike za domaće (18:17). Boljom igrom u obrani “Metković” je uzvratio u 53. minuti kad je bilo 27:21, čime je utakmica i bila odlučena. “Karlovačka banka” imala je dva sedmerca i niti jednog nije iskoristila a istakli su se vratari obiju momčadi – Matija Bilušić (14+1) kod “bankara” i Crnčević (9+1) kod Metkovca. Kod karlovačke momčadi još se istakao i iskusni Dragomir Požega koji je postigao devet golova iz igre.

Za “Karlovačku banku” su nastupili: Glumac, Benković 40, Šajatović, Đanković 4, M. Štrucelj 1, Višnić 3, Požega 9, D. Štrucelj 1, Karić, Zirdum 2, Štajnkler, Bilušić (14+1).

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest