Ovaj tjedan brojni programi u Gradskom kazalištu Zorin dom

Ovaj tjedan brojni programi u Gradskom kazalištu Zorin dom

Izvrsni koncert kanadske violinistice Carle Trynchuk bio je lijepa najava još jednog sadržajnog tjedna u Gradskom kazalištu Zorin dom. Uz ovo ćudljivo proljeće i kišovito i hladno vrijeme, svakako je dobar izbor provesti večer u kazalištu, a ovog tjedna na rasporedu su brojna događanja. Večeras (ponedjeljak) u 19,30 sati svečanim će koncertom Prvog hrvatskog pjevačkog društva Zora i klavirskim recitalom biti obilježen Dan hrvatskog zbornog pjevanja.

U utorak neće biti programa u karlovačkom kazalištu, budući je koncert Karlovačkog komornog orkestra prebačen na 27. svibnja, no kazališni ansambli neće mirovati – Baletni studio sa “Šumom Striborovom” gostuje na festivalu profesionalnih kazališta djece i mladeži Assitej u Sisku.

U srijedu ujutro se nastavlja projekt “Svako dijete četiri puta u kazalište”. Produkcija Z iz Splita u 10 i 12 sati održat će predstavu “Veliko putovanje maloga puža”. U večernjim satima dvostruki program predstavlja mlada karlovačka umjetnička organizacija Lepeza. U 18 sati na rasporedu je produkcija “Lepezina soba”, a u 20 sati predstava “Dani prođu”.

U četvrtak u 20 sati kazalište će zasigurno još jednom biti pretijesno da primi sve zainteresirane za hit komediju “Od E do Z”, popularnih Enisa Bešlagića i Zlatana Zuhrića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest