Otvara se Supernova na Baniji – prvi “shopping mall” u Karlovcu

Otvara se Supernova na Baniji – prvi “shopping mall” u Karlovcu

Desetomjesečni radovi na izgradnji Supernove, prvog takvog shopping centra u Karlovcu, bliže se kraju, a zakupnici se već uvelike pripremaju za veliko otvorenje – 27. svibnja u 10 sati. SUPERNOVA Karlovac smještena je uz “brzu cestu”, Prilaz Većeslava Holjevca 12, a posjetiteljima će biti na raspolaganju preko petsto, naravno besplatnih, parkirališnih mjesta.

Na ukupno 18.000 m2 prodajnog prostora za maloprodajne trgovine svoju će atraktivnu ponudu Karlovcu po prvi put predstaviti mnogobrojni nacionalni i internacionalni zakupnici. U ovu grupu uspješnih trgovina na nacionalnoj i internacionalnoj razini ubrajaju se trgovine kao što su Interspar, Müller Drogerie, JYSK, Elipso, New Yorker, Deichmann, S.Oliver, Takko, dm-drogerie markt, Zoo City, Baby Media, Diadema, Iris te mnoge druge. Raznolikost ponude u Shopping Centru upotpunit će uslužne djelatnosti kao što su ljekarna, optičar, ugostiteljstvo te mjenjačnica, a dugoročno gledajući, Shopping Centar SUPERNOVA Karlovac otvoriti će 250 novih radnih mjesta.

-Jedinstvena mješavina zakupnika, koju tvore maloprodajni trgovci, uspješni i poznati u međunarodnim okvirima, predstavlja veliku prednost na tržištu, a uspjeli smo na taj način i trajno ojačati ovdašnje gospodarsko stanje. Zbog svoje velike i raznovrsne ponude iz područja Food, Fashion & Accessoires pa sve do uslužnih i ugostiteljskih djelatnosti, Shopping Centar SUPERNOVA Karlovac će postati jedinstveni nabavni centar. Stoga, s nestrpljenjem iščekujemo otvorenje – rekla je Ines Bakić, voditeljica Shopping Centra SUPERNOVA Karlovac, koju raduje veliko zanimanje Karlovčana za ovaj projekt.

Kompleks SUPERNOVA Karlovac sastoji se od jednokatnog Shopping Centra te zasebno izgrađenog i luksuzno uređenog Shopping Parka. Ovakav kompleks posjetiteljima omogućuje brz dolazak do svojih vozila, a time i optimalne preduvjete za ugodnu kupovinu. Ukupna vrijednost investicije Shopping Centra SUPERNOVA Karlovac iznosi 30 milijuna eura, a razvija je austrijska grupacija m2, koja već više od 11 godina realizira visoko kvalitetne trgovačke nekretnine u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest