Najveći karlovački trgovački centar Supernova otvorio svoja vrata

Najveći karlovački trgovački centar Supernova otvorio svoja vrata

Danas je svoju ponudu predstavio novi, dosad najveći karlovački trgovački centar Supernova u četvrti Banija. Dan uoči otvorenja za građanstvo koje će biti upriličeno sutra u 16 sati, u ono što nudi Supernova prije su se  mogli  upoznati VIP gosti, redom poslovni partneri, predstavnici lokalne samouprave i novinari dok su danas sve trgovine prvog karlovačkog  “shopping malla” otvorile svoja vrata za građanstvo. Sniženja i brojni pokloni pripremljeni za prve kupce privukli su velik broj Karlovčana koji su u ugodnoj kupovini mogli upoznati i druge sadržaje koje nudi Supernova.

Na ukupno 18.000 četvornih metara prodajnog prostora za maloprodajne trgovine svoju će atraktivnu ponudu Karlovcu po prvi put predstaviti mnogobrojni nacionalni i internacionalni zakupnici. U ovu grupu uspješnih trgovina na nacionalnoj i internacionalnoj razini ubrajaju se trgovine kao što su Interspar, Müller Drogerie, JYSK, Elipso, New Yorker, Deichmann, S.Oliver, Takko, DM – drogerie markt, Zoo City, Baby Media, Diadema, Iris te mnoge druge. Raznolikost ponude u Shopping Centru upotpunit će uslužne djelatnosti kao što su ljekarna, optičar, ugostiteljstvo te mjenjačnica, a dugoročno gledajući, Shopping Centar Supernova Karlovac otvoriti će 250 novih radnih mjesta.

Kako su naveli austrijski ulagači, ovo je treći po redu Supernova centar u Hrvatskoj a nakon Slavonskog Broda i Varaždina i – najljepši. Ovo nije kraj ulaganja u Hrvatskoj, tako da se početkom ljeta očekuje otvorenje Supernove u Zadru, a na jesen velikog “shopping malla” u Zagrebu. Kako je na otvorenju napomenula menadžerica Centra Ines Bakić, ovo je mjesto za kupovinu, ali isto tako i za odmor u slobodno vrijeme i uživanje uz popratne sadržaje koje Supernova nudi. Dogradonačelnica Marina Kolaković ovaj je projekt nazvala dobrodošlim i hrabrim, s obzirom da je ulaganje krenulo u jeku gospodarske krize. Najavljeno otvaranje oko 250 radnih u gradskoj upravi smatraju velikom brojkom što je s obzirom na trenutnu situaciju više nego dobrodošlo.

Sponzorirani članak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest