Psihički rastrojena žena u crkvi razbijala inventar i ugrizla policajca

Psihički rastrojena žena u crkvi razbijala inventar i ugrizla
policajca

U crkvi Sv. Trojice u centru Karlovca večeras oko devet sati dogodio se nezapamćen incident. Psihički sasvim rastrojena žena počela se skidati i usred ovog sakralnog objekta razbijala inventar crkve. Kako saznajemo, zaprepašteni svećenik pokušao ju je umiriti a kada u tome nije uspio pozvao je policiju.

Po prvim, neslužbenim  saznanjima, nesretnica se odupirala pa u naguravanju čak ugrizla policajca. Nakon što su je policajci na kraju ipak uspjeli umiriti i pozvati službu hitne pomoći, vinovnica incidenta prebačena je na psihijatrijski odjel karlovačke Opće bolnice gdje je zadržana na liječenju.

Policija nam je večeras potvrdila incident u crkvi, no kako nam je rečeno, zasad još ne mogu iznijeti detalje događaja. Kako smo saznali u OKC-u PU karlovačke, policija je intervenirala na poziv patera dok će više informacija o ovom događaju biti dostupno sutra.

Incident se dogodio upravo uoči blagdana Presvetog Trojstva koji se posebno obilježava u karlovačkoj Župi Presvetog Trojstva. Sutra, naime, na jutarnju misu koju će predvoditi dekan karlovačkog dekanata Ferdinand Vražić očekuje se dolazak velikog broja vjernika.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest