Dubovac 2010. – Drajsani se prepali kiše, još jedna pobjeda Titanica

Dubovac 2010. – Drajsani se prepali kiše, još jedna pobjeda
Titanica

Organizatori noćnog malonogometnog turnira Dubovac 2010. nisu baš imali sreće s drugim danom ovogodišnjeg natjecanja. Nešto prije početka prvog susreta pala je kiša, a iako se ubrzo vrijeme popravilo možda je upravo to razlog što čak dvije momčadi nisu došle na svoje utakmice, što je vrlo neuobičajeno za prvo kolo natjecanja. Kako bilo, nije se pojavila momčad Caffe bar As i ekipa živopisnog imena Drajsani, pa su bez borbe prve turnirske pobjede zabilježili Pekara Monika i RK Švarča.

Od tri odigrana susreta najzanimljiviji je bio onaj između Mjenjačnice Titanic, finalista prošlogodišnjeg turnira i momčadi Banije. Mladi Banijanci dugo su se odlično držali protiv favorita, no u završnici je Titanic ipak izborio pobjedu rezultatom 3:1.

Caffe bar Fran sa 3:0 je pobijedio momčad Gavran iz Slunja, a još lakši posao imala je momčad Kuša i ekipa, koja je sa 5:1 svladala MNK Zavičaj iz Slavskog Polja.

U nedjelju turnir počinje u 18.40 a na rasporedu je osam susreta i igrat će se sve do ponoći. Vrijedi napomenuti da pretposljednji susret dana, u 22.40 sati, igra momčad PGT Glina, koja je osvojila posljednja dva dubovačka noćna turnira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest