Premijerka Jadranka Kosor u bolnici posjetila ozlijeđenu djecu, dolazi im i Bozanić

Premijerka Jadranka Kosor u bolnici posjetila ozlijeđenu djecu,
dolazi im i Bozanić

– Svi su u bolnici odlično zbrinuti i većina će za dan dva moći otići iz bolnice, kazala je premijerka Jadranka Kosor koja je unesrećenu djecu obišla u karlovačkoj Općoj bolnici. Kako kaže, suosjeća sa zabrinutim  roditeljima, dok će djeci nakon liječničke biti pružena i psihološka pomoć.

– Obišli smo svu djecu koja su nakon ove strašne nesreće preplašena i šokirana, rekao je  u karlovačkoj bolnici gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić. Kako je dodao, danas su na izlet krenuli i drugi sedmaši iz Gorice tako da su dva autobusa prošla prije ovog koji je izletio s ceste. Gradonačelnik kaže da može zahvaliti Bogu što srećom nije bilo težih posljedica, te da će za neozlijeđenu djecu organizirati drugi autobus da ipak danas odu na more.

U bolnici je bio i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić koji je poput svog kolege iz V. Gorice zahvalio Bogu što nije bilo težih posljedica po zdravlje djece, te pohvalio sve gradske službe koje su reagirale brzo i učinkovito.

Nakon premijerke, danas će unesrećenu djecu u karlovačkoj bolnici posjetiti i kardinal Josip Bozanić koji je danas u Karlovcu predvodio misno slavlje povodom blagdana Tijelova.

KAportal.hr

Gradonačelnici Jelić i Barišić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest