Još jedan izvrstan koncert u lipnju – Sean i James Cannon u Zorin domu

Još jedan izvrstan koncert u lipnju – Sean i James Cannon u Zorin
domu

Odličan lipanjski koncertni program (Death by stereo, Connect, jazz festival, Dusty grooves…) upotpunit će još jedan sjajan koncert, koji će se održati 18. lipnja u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Za ljubitelje irske muzike zasvirat će otac i sin – Sean i James Cannon, ili kako se predstavljaju na zajedničkim turnejama – The Cannons.

Sean Cannon istinska je svjetska legenda, već gotovo 30 godina pjevač i gitarist jedne od najpopularnijih irskih grupa na svijetu – The Dublinersa. Unatoč brojnim obvezama s Dublinersima, Sean Cannon već godinama slobodno vrijeme koristi za – još malo sviranja, i to u paru sa sinom Jamesom Cannonom, koji je Karlovčanima dobro poznat i kao frontmen benda Sinners, s kojim je nekoliko puta svirao u našem gradu, a i emotivno je vezan uz grad na četiri rijeke.

Na koncertu u Zorin domu publika će moći čuti brojne irske standarde, a Sean i James poznati su prema velikoj ljubavi prema irskoj glazbi i tradiciji i sviranju općenito, pa im koncerti nerijetko potraju satima ili – sve dok publika to traži.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest