Kuda za vikend: koncerti, svirke, sexy car wash, suvremeni ples…

Kuda za vikend: koncerti, svirke, sexy car wash, suvremeni ples…

Pred nama je još jedan prilično sadržajan vikend. Što se tiče večernjih izlazaka, večeras se (petak) mogu preporučiti tri lokacije: u Papa’s baru će koncert održati mladi i sve popularniji zagrebački bend Dusty Grooves. Osnova njihovog glazbenog izričaja je funk, ali “grabe” i iz soul i jazz glazbenih posudica.

Posljednji nastup u Buddha baru prije ljetnog odmora imaju popularni cover rockeri The Chocolate Nipples.

Na ŠRC-u Korana večeras je Welcome party za sudionike 8. međunarodnog VW Tuning Showa, posjetitelje će zabavljati DJ Gigo.

Sutra će grad tijekom cijelog dana biti u znaku dva međunarodna događaja. Uz spomenuti VW Tuning Show, koji uz natjecateljski dio (Burn out, vožnje spretnosti, itd) nudi i podosta zabave (DJ-i, rock koncert benda The Chocolate Nipples, sexy car wash, nagradne igre…) u Promenada klubu i na lokacijama oko samog kluba tijekom cijelog dana održava se KLC MOST WANTED, međunarodno natjecanje breakera, koji će se natjecati u raznim disciplinama, od pojedinačnih nastupa do uvijek zanimljivih duela.

Navečer u Caffe baru Korner svira bend Full Monty, a u Bundes baru održava se Retromanija party.

Ljubitelji kulture večeras u Domu OS RH Zrinski mogu posjetiti završni nastup Studija 23. Posebnu pozornost zasigurno će izazvati koreografije za koje je ova karlovačka skupina nagrađena zlatnim odličjem na World Dance Masters 2010 natjecanju.

U subotu ujutro na kraju Radićeve ulice (ili na ulazu u Promenadu ako vam je tako draže) otvara se Karlovački sajam knjiga, a u nedjelju će opet na svoje doći ljubitelji plesa – u 18 sati u Domu OS RH Zrinski održava se 7. revija suvremenog plesa i plesnog pokreta.

Zagriženi ljubitelji sporta u subotu će vjerojatno potegnuti do Švarče, gdje je od 16.45 na rasporedu finale Ljetne rukometne lige. Nešto kasnije, u 18 sati, u Šancu se igra redovno kolo Ljetne košarkaške lige.

Ipak, središnji sportski događaj počinje odmah nakon vikenda – u ponedjeljak počinje šestodnevni Europski kup u baseballu. Svečano otvaranje je u 16,30 nakon čega će karlovačka Olimpija igrati svoj prvi susret protiv finske momčadi Espoo Expos.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest