Baseball: Nove pobjede Austrijanaca i Bugara, Olimpija u 17 protiv Slovenaca

Baseball: Nove pobjede Austrijanaca i Bugara, Olimpija u 17 protiv
Slovenaca

Čini se kako se već drugog dana Europskog baseball kupa u Karlovcu izdvajaju favoriti za finalnu utakmicu i plasman u najjaču skupinu europskog baseballa. Austrijski Superfund Wanderers i bugarski Buffaloes Blagoevgrad ostvarili su po dvije pobjede, a nadamo se kako će u tome uspjeti i bejzbolaši karlovačke Olimpije, koji u 17 sati dočekuju slovenske Lisjake iz Kranja.

Austrijanci su u jutarnjoj matineji bez ikakvih problema svladali finsku momčad Espoo Expos sa 16:1 i tako zasad ostavili dojam najuvjerljivije momčadi na turniru.

Do druge pobjede došli su i Bugari, no puno teže nego jučer – u vrlo neizvjesnom i zanimljivom susretu sa 6:5 svladali su mađarski Szentendre Sleepwalkers.

U 17 sati karlovačka Olimpija igra protiv Lisjaka. Slovenci su jučer teško stradali u utakmici s Bugarima, no draž baseballa je i u tome da ključnu ulogu igraju bacači, pa već danas suparnik koji je jučer djelovao početnički može biti gotovo nesavladiv. Ipak, u karlovačkom taboru svi vjeruju u novu pobjedu, nakon koje bi bilo jasno da će o prvom mjestu do kraja turnira odlučivati predstavnici Hrvatske, Bugarske i Austrije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest