Baseball: Austrijanci već u finalu, Olimpija ga može osigurati u 17 sati

Baseball: Austrijanci već u finalu, Olimpija ga može osigurati u 17
sati

Austrijski Vienna Superfund Wanderers prvi su finalist Europskog kupa u baseballu koji se do subote igra u Karlovcu, na stadionu Četiri rijeke u Grabriku. U zanimljivoj utakmici ujutro su svladali Buffaloes Blagoevgrad iz Bugarske sa 5:0. Sve do pretposljednje izmjene bilo je tek 1:0 za Austrijance, no Bugari su, baš kao i jučer u susretu s Olimpijom, popustili u samoj završnici.

U 17 sati karlovački bejzbolaši igraju izuzetno važan susret protiv mađarskih Szentendre Sleepwalkersa. U slučaju pobjede i oni će osigurati finale, što bi im u slučaju poraza moglo izmaći (ukoliko u petak izgube i od Austrijanaca, a Mađari svladaju Slovence).

Ukoliko Karlovčani danas pobijede, sutrašnji posljednji susret skupine protiv austrijske momčadi zapravo će i službeno imati status prve finalne utakmice. Naime, sustav je takav da se finale igra na dvije pobjede, s time da se računa rezultat iz utakmice odigrane u skupini. Vrlo je lako moguće da će upravo posljednji susret po skupinama, sutra u 17 sati, biti susret suparnika u subotnjem finalu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest