Olimpija poražena u prvoj finalnoj utakmici, druga se igra sutra u 10 ujutro

Olimpija poražena u prvoj finalnoj utakmici, druga se igra sutra u
10 ujutro

Bejzbolaši Olimpije nažalost su poraženi u prvoj finalnoj utakmici Europskog kupa u baseballu, no nisu razočarali navijače. U zaista odličnom susretu za nijansu su bolji bili igrači Vienna Superfund Wanderersa iz glavnog austrijskog grada Beča i pobijedili 6:4 zahvaljujući doslovno jednom jedinom ključnom udarcu u posljednjoj izmjeni. U vrlo izjednačenom susretu Karlovčani su poveli 1:0, u šestoj i sedmoj izmjeni došlo je do popuštanja u obrani, što su vrlo dobri Austrijanci iskoristili i poveli sa 4:1, da bi u osmoj izmjeni Karlovčani nakon što su napunili baze, izvanrednim udarcem Evana Milesa osvojili tri boda i izjednačili. U posljednjoj izmjeni, nažalost, jedan udarac bio je dovoljan za dva nova austrijska boda, dok je gostujući bacač Tomsich odlično odradio svoj posao i Vienna Wanderers su ipak zasluženo došli do prve pobjede.

Finalna serija igra se na dvije pobjede i vrlo je moguće da će se morati igrati i treći susret. U baseballu mnogo toga ovisi o bacačima, a Austrijanci su danas zaigrali s najboljim bacačem, dok će sutra to učiniti Karlovčani. Susret je na rasporedu već u 10 sati ujutro. Ukoliko Olimpija izjednači rezultat na 1:1, treći susret igrat će se pola sata po dovršetku drugoga.

I za finalne susrete, kao što je bilo i za sve ranije odigrane, cijena ulaznice je simboličnih 10 kuna, u što je uključena i jedna konzumacija pića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest