Od 27. lipnja u Karlovcu 11. Međunarodna ljetna škola gitare

Od 27. lipnja u Karlovcu 11. Međunarodna ljetna škola gitare

Krajem lipnja i početkom srpnja Karlovac će u punom smislu biti u znaku glazbe. Uz 4. Međunarodni etno jazz festival, na brojnim gradskim lokacijama od 27. lipnja do 4. srpnja održat će se i 11. Međunarodna ljetna škola gitare, u sklopu koje će svakodnevno biti na rasporedu i zanimljivi gitaristički koncerti. Organizator je Glazbena škola Karlovac.

Već prvog dana, u crkvi Presvetog trojstva koncert će održati duo Klasinc&Lončar, Žarko Ignjatovič te flautist Cveto Kobal. Slijede dva koncerta u crkvi Sveta tri kralja na Baniji – muzicirat će Tomislav Vukšić i Armin Abdihodžić.

Posebno zanimljivo moglo bi biti u srijedu, 30. lipnja, kada je na terasi Papa’s bara predviđena “Večer improvizacije”, uz nastup brojnih profesora, ali i polaznika škole gitare.

Dan poslije, još jednom će glazbenici zasvirati u crkvi Sveta tri kralja – ovog puta koncert će održati Paulina Poljak i Elliot Frank.

Slijede dva koncerta polaznika 11. Međunarodne ljetne škole gitare – u petak 2. srpnja solistički koncert u Atriju Gradskog muzeja Karlovac, a u subotu 3. srpnja zajednički koncert na Promenadi.

Posljednjeg dana na rasporedu za sve sudionike je izlet na Rastoke, gdje će također održati koncert.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest