Nekategorizirano

Košarkaši Šanca u 16. kolu Kvalifikacijske lige svladali momčad Grafičara iz Ludbrega sa 97:79

Košarkaši Šanca u 16. kolu Kvalifikacijske lige svladali momčad
Grafičara iz Ludbrega sa 97:79

Karlovački košarkaši u 16. kolu Kvalifikacijske lige ugostili su momčad Grafičara iz Ludbrega i zabilježili šestu pobjedu. Iako su i danas nastupili znatno oslabljeni, na svom parketu ipak su bili prejaki za Ludbrežane, a jedan od ključnih momenata susreta bila je vrlo dobra preciznost u šutu i za dva i za tri poena.

Susret je bio izjednačen do 12. minute kada je kod rezultata 32:31 Šanac počeo s laganim odvajanjem i do kraja susreta gosti više nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti. Na kraju, 97:79 u susretu u kojem su čak tri domaća košarkaša i jedan igrač Grafičara (Novak) imali isti broj poena na vrhu ljestvice strijelaca. Igrač utakmice ipak Kraljić, koji je tome pridodao i 10 asistencija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igrali su: Požar 19, Ćosić, Josipović, Gazić 19, Gilbert 17 (8 skokova), Škrtić 2, Mataković 15, Beber 6, Vladić, Kraljić 19 (10 asistencija).

Dva kola prije kraja Kvalifikacijske lige Šanac je na šestom mjestu ljestvice, a ovisno o rezultatima posljednja dva kola mogao bi skočiti čak i do vrlo solidnog četvrtog, ali i pasti do osmog. U sljedećem kolu karlovački košarkaši gostuju kod Belišća, a potom će u posljednjem kolu kvalifikacija na svom parketu dočekati zagrebački Rudeš.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!