U pripremnom susretu nogometaši Karlovca svladali Šibenik sa 2:1

U pripremnom susretu nogometaši Karlovca svladali Šibenik sa 2:1

Pripremne utakmice važne su uglavnom samo trenerima, da isprobaju spremnost igrača, kvalitetu pridošlica na probi i isprobaju pokoju taktičku zamisao. Ipak, pobjeda Karlovca nad Šibenikom mogla bi ponešto značiti i u psihološkom smislu, jer Šibenčani su već niz godina “crna mačka” za Karlovčane – kako u službenim, tako i u prijateljskim susretima, Karlovčani već jako dugo ne znaju za uspjeh u susretu protiv momčadi iz Krešimirova grada.

Ovog puta uspjeli su ih svladati 2:1, u susretu koji je, upravo kao što navodimo u prvoj rečenici, koristan bio uglavnom trenerima. Obje momčadi koristile su iznimno velik broj igrača, prvo poluvrijeme bilo je uglavnom nezanimljivo za gledatelje, a u drugom je Karlovac zaigrao bolje i golovima Tokića i Ottochiana došao do prednosti 2:0, koju su gosti ublažili pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Već sutra Karlovčani igraju protiv još jednog prvoligaša – Hrvatskog dragovoljca u Zagrebu, a u subotu će uveličati veliku proslavu i 60. rođendan NK Kupe i zaigrati u Donjem Mekušju. Obje utakmice igraju se u 18 sati.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest